Om ThriftMembers

Photo by Ylanite Koppens

Lad os starte med begyndelsen

Der er et fortsat stigende problem, når det kommer til tøjindustrien. Der bliver produceret langt mere tøj, end der faktisk er behov for. Vi kender det allesammen, at man gerne vil have det nyeste tøj og følge moden. Dette betyder desværre også, at der bliver produceret en masse nyt tøj fra dag til dag.

Dette har en kæmpe konsekvens, da det belaster miljøet. Vi vil hos ThriftMembers gerne være med til, at beskytte miljøet – ved at anvende de ressourcer, som vi allerede har til rådighed.

De fleste af os har prøvet at købe tøj, som desværre kun bliver brugt én gang og noget andet bliver måske aldrig brugt. Derfor har vi opbygget en online genbrugsforretning, hvor du kan bytte det tøj du ikke længere bruger, til noget nyt. På denne måde undgår vi at sætte mere tøj i produktion, men bruger de ressourcer vi allerede har.

Hvordan fungere det helt præcist?

Det der gør ThriftMembers anderledes fra de andre, er at vi belønner den gode gerning, i at genbruge – frem for at købe nyt. De ting vi sælger er genbrug/second hand og fejler ingenting. Dette kan være ting, som er kommet til os, fordi den tidligere ejer ikke fik det brugt, eller måske havde fortrudt sit køb for sent.

Du kan frit vælge om du vil donere dit gamle eller ubrugte tøj til ThriftMembers. Når du donere ting til ThriftMembers bliver du belønnet med såkaldte Thrift Points. Dette er en form for kredit, som vi benytter i vores webshop. Jo bedre kvalitet de ting du donere er, desto højere udbetaling får du i Thrift Points.

For det meste får du Thrift Points for hvert stykke tøj du donere, men nogle får du dog flere points for end andre. Der kan også være tilfælde, hvor tøjet ikke er i god nok stand til at sælge videre. Derfor er det ikke en garanti, at du får Thrift Points for alle ting du donere. Thrift Points kan hverken udbetales eller ombyttes til kontanter, de kan derfor kun bruges på webshoppen.

Photo by Ylanite Koppens

Grunde til at du bør overveje ThriftMembers

Du behøver ikke donere, for at benytte ThriftMembers. Ønsker du ikke at donere, men blot købe noget nyt lækkert tøj second hand, så er du dog også kommet til det helt rigtige sted. Du finder massere af tøj og andre spændende ting på ThriftMembers – og til gode priser.

Ikke nok med at vi belønner vores kunder med Thrift Points, for at tænke i bæredygtige baner, så er der også andre fordele ved ThriftMembers. Jo mere du handler hos os, jo bedre fordele opnår du. Alle medlemmer bliver registreret som BASIC medlem helt GRATIS. Ønsker du bedre rabatter og fordele kan du enten tilkøbe et abonnement, eller sparer Thrift Points op og købe medlemskab på den måde.

Vi bestræber os samtidig på, at være så bæredygtige som muligt. Vi bruger derfor bæredygtig emballage, som skåner miljøet. Dette er når alt kommer til alt, en løsning, som gavner din pengepung – men samtidig også skåner miljøet for et unødvendigt CO2 aftryk.

You cannot copy content of this page