Forside / Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Herunder kan du se den nyeste PRIVATLIVSPOLTIK som er gældende for brug af ThriftMembers hjemmesiden (www.ThriftMembers.com)

Denne privatlivspolitik giver dig et overblik over hvordan vi behandler dine data hos ThriftMembers.
Den er opbygget i kapitler, så du kan finde alle informationer der er relevante, for dig som medlem og besøgende.

Har du spørgsmål til denne privatlivspolitik er du velkommen til at kontakte os på support@thriftmembers.com

ThriftMembers

Stenager 33
5856 Ryslinge

CVR nr.: 36215380

Telefon: 25222335
Email: support@thriftmembers.com

ThriftMembers er den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.thriftmembers.com.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række personlige informationer.

Det sker f.eks. ved, at du benytter vores hjemmeside og dens indhold, registrerer dig som bruger eller abonnent, gør brug af vores services eller foretager køb via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:
• Et unikt ID og tekniske oplysninger om følgende: din computer, tablet eller mobiltelefon

• Din IP-adresse

• Din geografiske placering

• Hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden:
• Navn

• Telefonnummer

• E-mail

• Adresse

Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af bruger/abonnement eller ved køb.

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod:
• At dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet.

• At dine oplysninger bliver offentliggjort, fortabt eller forringet.

• At dine oplysninger kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

• At dine oplysninger behandles i strid med lovgivningen.

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos ThriftMembers.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

En sådan juridisk forpligtelse kan være bogføringsloven, som forpligter os til at gemme visse oplysninger i 5 år.

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi bruger cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Du kan læse mere om vores brug af cookies, under vores cookiepolitik ved at klikke her.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse) og telefonnummer.

ThriftMembers indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:
• Besøger vores hjemmeside

• Gennemfører et køb af vores produkter

• Opretter en konto og/eller abonnement

• Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os.

Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Betalinger foretaget på vores hjemmeside håndteres af PayPal, som fungerer som dataansvarlig.
Vi anbefaler derfor, at du sætter dig ind i deres privatlivspoltik før et køb på vores hjemmeside.

Vi modtager eller håndtere derfor ikke dine kreditkortoplysninger i forbindelse med et køb.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Har du et aktivt medlemskab vil disse oplysninger ikke blive slettet, før du anmoder herom, eller selv sletter din profil eller dit medlemskab.

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

GLS & DAO
Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn og adresse blive udleveret til vores fragtfirma, GLS og/eller DAO med henblik på levering af dine indkøb.

SHIPMONDO
Vi bruger Shipmondo til håndtering af fragt og generelle forsendelser.

DINERO
Vi bruger Dinero som regnskabsprogram og derfor uploader vi fakturaer til denne service.

FACEBOOK
Vi har en side på Facebook, hvor du kan kontakte os, samt finde nyheder.
ThriftMembers og Facebook er fælles dataansvarlige.

Facebook kan bruge dine oplysninger til egen markedsføring.
Vi anbefaler at du sætter dig ind i deres privatlivspoltik, før du anvender denne service.

CUSTOMERLY LIVE CHAT
På vores hjemmeside bruger vi Customerly Live Chat.
Denne service gør det muligt for dig som gæst eller medlem, at komme i kontakt med os.

ONE.COM
Vi har vores hjemmeside hos One.com, som fungerer som vores databehandler.
Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i One.coms datacentre.

Sender du tilsvarende beskeder via vores mail eller kontaktformular på hjemmesiden, er dette også opbevaret hos One.com.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandler, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

6.1 - Modtagere og deres informationer

GLS
GLS Denmark A/S
Kokmose 3
6000 Kolding

CVR 10 54 97 44
https://gls-group.eu/EU/en/dataprotection/glsdenmark

DAO
Dansk Avis Omdeling A/S
Niels Finsensvej 11
7100 Vejle

CVR: 26 06 38 92
https://www.dao.as/persondatapolitik

SHIPMONDO
Shipmondo ApS
Strandvejen 6B
5240 Odense

CVR: 36 39 90 66
https://shipmondo.com/dk/sikkerhed/privatlivspolitik/

DINERO
Dinero Regnskab ApS
Industriens Hus
Vesterbrogade 1 L, 6. sal
1620 København V

CVR: 34 73 15 43
https://dinero.dk/sikkerhed/privatlivspolitik/

FACEBOOK
Facebook Denmark ApS
Ny Carlsberg Vej 80
1799 København V

CVR: 39 17 44 99
https://da-dk.facebook.com/privacy/explanation

ONE.COM
ONE.COM A/S
Kalvebod Brygge 24
1560 København V

CVR: 28 67 71 38
https://www.one.com/da/info/fortrolighedspolitik

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse support@thriftmembers.com.

Du kan også sende en anmodning om at få tilsendt og/eller slettet dine persondata, ved at klikke her.

Har du en klage, kan der sendes en klage til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K.

Tlf. 33 19 32 00
Mail: dt@datatilsynet.dk

https://www.datatilsynet.dk/

Vi anbefaler dog, at du kontakter os først vedrørende dine bekymringer.
Du kan kontakte vores kundeservice på support@thriftmembers.com.

You cannot copy content of this page